Teràpia online

Us ofereixo un servei de teràpia online per poder-vos atendre sense  necessitat de fer desplaçaments. Aquest servei proporciona la mateixa atenció personalitzada i amb la mateixa qualitat que la teràpia en persona.

L’objectiu de la teràpia online és poder oferir els nostres serveis a aquelles persones que prefereixen no haver-se de desplaçar per diversos motius, com ara:

  • Confinament per Covid - 19
  • Horaris amb poca flexibilitat
  • Dificultats físiques o de desplaçament.
  • Llargs desplaçaments geogràfics
  • Persones que s’estimen més mantenir un contacte anònim o preservar la seva intimitat.
  • Assessorament puntual o orientació a propòsit d’una problemàtica específica.

 

 

Funcionament del servei

Actualment hi ha moltes formes de realitzar una comunicació personal a través de dispositius electrònics: Videotrucades, skype, etc.  En cada cas es determinarà la millor de les maneres de realitzar la comunicació terapeuta- pacient.

S’acordarà un dia i hora per a la primera sessió informativa, on s’explicaran les condicions del servei, es programaran les sessions i  es demanarà al pacient que ompli un qüestionari amb el motiu de la consulta i altres dades que puguin ser rellevants a fí  que el terapeuta disposi de la informació necessària per poder dur a terme la seva feina terapèutica des de la primera sessió. Les sessions s’abonaran per avençat amb una transferència bancària.

Formes de comunicació

Whatsapp
Videoconferència per whatsapp
FaceTime

Només per dispositius Apple

Skype

Es necessita estar donat d'alta a skipe

Telèfon